Expertsessie 18 juni

Energiebesparing: Informatieplicht, wat nu?

Als geen ander weet u hoe belangrijk het is om snel in te kunnen spelen op veranderingen binnen uw branche. Veranderingen op technisch vlak en op het gebied van wet- en regelgeving volgen zich vaak in hoog tempo op. Daarnaast krijgt u onvermijdelijk te maken met het mondiale klimaatvraagstuk. Zaken als energiebesparende maatregelen, zoals afgesproken in het Parijs Akkoord, raken ook u als ondernemer.

Wist u bijvoorbeeld dat u verplicht bent om vóór 1 juli 2019 door te geven welke energiebesparende maatregelen u reeds genomen heeft in uw bedrijf? Deze zogenoemde informatieplicht is een voortvloeisel uit de energiebesparingsplicht. Elke ondernemer in Nederland, van de bakker op de hoek tot grote multinational, is verplicht om een inspanning te leveren m.b.t energiebesparing.

Kempen Continu nodigt u uit om op 18 juni om 7:00 uur deel te nemen aan een interactieve informatiesessie, waarbij u bijgepraat wordt over veranderende wet- en regelgeving Milieu en vooral energie en hoe u hier op een praktische wijze op in kunt spelen. De sessie wordt gehouden door Kempen Continu ambassadeurs Stefan Walta en Mira Smits (Adviesbureau SAM BV).

Het evenement start om 7.00 uur met een netwerkontbijt en om 8.30 uur ronden de sprekers het verhaal af. Meer informatie: www.kempencontinu.nl