Gemeenten
Branches
Thema's

Wilvo Metaalbewerking BV

Adres
Melkweg 1
Postcode
5571 SM
Plaats
Bergeijk
Telefoon nr.
E-mail
Website
KVK nummer:
17096204
BTW nummer
NL805420393B01

Informatie

De toeleveringswereld is dynamisch en kent een grote diversiteit aan branches. Met een kritische kijk op de eigen organisatie anticipeert, groeit en loopt Wilvo voorop. Door per klant de focus te bepalen. Door innovatief te denken. Altijd vanuit één gedachte: de klant staat centraal.

Traditionele factoren zoals kwaliteit, prijs en levertijd zijn van belang voor een goede samenwerking. Maar de meerwaarde van Wilvo zit in nog veel meer zaken die een succesvolle relatie bepalen.

Logistieke kennis, automatisering, ketenintegratie, flexibiliteit, een uitgebreide supply chain en financiële stabiliteit zijn factoren die maken dat Wilvo een belangrijke toeleverancier is voor een breed scala aan klanten, waaronder een aantal grote OEM’ers.

Een sterke, transparante en flexibele organisatie maakt het Wilvo mogelijk om zowel eenvoudig en complex seriematig pons-, laser-, zet- of laswerk als compleet geassembleerde producten te vervaardigen. Wilvo is in staat om volgens het door u gewenste logistieke model uw producten te engineeren, produceren en leveren. Een goed beeld van de mogelijkheden krijgt u pas na een bezoek aan onze beide locaties in Bergeijk. In totaal beschikt Wilvo over een bedrijfsruimte van ca. 27.500m² met een separate montageruimte en cleanroom.

 

Medewerkers

Om de medewerkers van dit bedrijf te zien dient u in te loggen.

Inloggen