VMB Automation

Adres
Lange Voren 20
Postcode
5521 DD
Plaats
Eersel
Telefoon nr.

Informatie

VMB Automation is een gerenommeerde organisatie in het ontwerpen en realiseren van hard- en software voor besturingstechniek.

Onze opdrachtgevers zijn onder andere actief in de maritieme sector, on- en offshore sector, olie- en gassector, agro- en foodsector en watermanagement.

Duurzaam
VMB Automation streeft er naar om haar projecten zo duurzaam mogelijk te realiseren, met aandacht voor Planet, People en Profit. Zo scheiden wij onze afvalstromen aan de bron en verbruiken we waar mogelijk (verpakkings)materialen. Ons wagenpark bestaat voor 83% uit groene auto’s en kunnen elektrisch tanken op onze parkeerplaatsen. En in ons duurzame pand regelen we het klimaat met groene energie en alleen in de ruimten waar dat nodig is. Uiteraard is er aandacht voor het welzijn van onze medewerkers, door periodiek te praten over veiligheid, scholing en toekomstperspectief. Extern nemen wij onze verantwoordelijkheid door sponsoring van diverse organisaties, zowel lokaal als landelijk.

Visie
Wij bedienen onze klanten volledig op het vlak van besturings- en informatietechnologie, zowel als kennis- en sparringpartner, als het implementeren van oplossingen (producten en services).Als u voor VMB Automation kiest, kiest u voor praktische kennis, kwaliteit, innovatie en specialisme.

VMB Automation levert vakwerk in maatwerk. Om de hoogste kwaliteit te waarborgen, is VMB Automation ISO 9001, ISO14001 en UL gecertificeerd. Ook zijn alle medewerkers NEN3140 en VCA-gecertificeerd.

Ons team
VMB Automation onderscheidt zich in de markt door een praktische aanpak van projecten. Alle deelfacetten voeren wij in eigen huis uit. Dit vertaalt zich in voordeel voor onze klanten. Aan elk project koppelen wij een projectengineer. Ons team van medewerkers beschikt over de juiste kennis en ervaring om opdrachten optimaal uit te kunnen voeren.

Één aanspreekpunt
Hoe omvangrijk, complex en/of internationaal uw project ook is, u heeft bij ons altijd één aanspreekpunt. Eén contactpersoon waarmee u inhoudelijk kunt sparren. Zo combineren we gestructureerd projectmanagement met inspirerende interactie.

Bent u  geïnteresseerd geraakt in onze producten en diensten? Heeft u nog vragen of behoefte aan advies op maat? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke afspraak via 088-6810000. Wij staan u graag te woord!