Schellens Installatiebedrijf

Adres
Lange Voren 4
Postcode
5541 RT
Plaats
Reusel
Telefoon nr.
KVK nummer:
123456789
BTW nummer
BTW00000000B01

Informatie

Schellens is specialist in klimaatbeheersing en vooral actief voor industrie, kantoren, scholen en villabouw. Hoe groter de uitdaging, hoe mooier de opdracht! Van advies en ontwerp tot beheer en onderhoud. Omdat we staan voor wat we bedenken en betrokken zijn bij wat we maken.

Oog voor rendement
Een uitstekend klimaat realiseren met lage exploitatiekosten begint bij het ontwerp van een gebouw. Daarom schuiven wij graag al in de ontwerpfase aan tafel met opdrachtgevers om zo samen tot het beste resultaat te komen. Alle keuzes hebben immers invloed op elkaar. Door het hele gebouw qua architectuur, bouw en techniek op elkaar af te stemmen, kan het meest eenvoudig een betrouwbaar klimaat ontstaan tegen een laag energieverbruik. Met behulp van 3D-tekenen en gebouwsimulaties weet de klant al voor de bouw exact waar hij aan toe is.

Toekomstgericht bouwen
Naast kwaliteit, gaat Schellens voor een langdurig en toekomstbestendig resultaat. Dat zit al meer dan 100 jaar in het DNA van ons familiebedrijf. Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en innovaties krijgen de ruimte. Zo hebben we al jarenlang ervaring in warmtepomptechniek. Bij het zoeken naar de juiste oplossing kijken we samen met de klant vooruit en houden we rekening met (toekomstige) wensen en regelgeving. Daarbij denken wij ook mee in financiële mogelijkheden, van terugverdientermijnen tot subsidies. Zo is de klant altijd klaar voor de toekomst.

Betrouwbare service
Schellens is compleet in alle disciplines. Wat we bedenken en ontwerpen wordt ook geïnstalleerd door onze vakmensen. Dat zorgt voor een grote betrokkenheid en brede expertise. Door het monitoren en onderhouden van de installaties bouwen we continu verder aan onze expertise en waarborgen de kwaliteit van ons werk. Onze klanten waarderen de korte lijnen en de servicegerichtheid van ons team. Onze medewerkers worden in eigen huis opgeleid en vormen vaak al jarenlang een goed ingespeeld team. Door de brede expertise kunnen we calamiteiten of storingen meestal direct en snel op te lossen.

Wij denken graag mee hoe u een ideaal klimaat kunt realiseren met een optimaal rendement. Daag ons gerust uit met uw vraagstuk!

Medewerkers

Om de medewerkers van dit bedrijf te zien dient u in te loggen.

Inloggen