Luxlight

Adres
Leemskuilen 34
Postcode
5563 CL
Plaats
Westerhoven
Telefoon nr.
Website

Informatie

Luxlight houdt van daglicht. Want daglicht doet leven. Daglicht is gezond en goed voor ons dagelijks ritme. Het is natuurlijk en wisselt voortdurend van kleur en intensiteit. Daglicht verbetert onze concentratie, productiviteit of leerresultaten en… het vermindert de kans op ongelukken en depressies. Zonder daglicht zou onze biologische klok van slag raken. Bovendien is de zon hofleverancier van vitamine D en dat is weer goed voor onze botten.

 

Bij Luxlight zijn we van mening dat veel daglicht onmisbaar is om aangenaam, gezond en comfortabel te kunnen leven en werken. Om thuis te kunnen profiteren van zoveel mogelijk daglicht, ontwikkelt Luxlight platdakramen die het meeste daglicht binnenbrengen. Deze platdakramen kenmerken zich door een zo groot mogelijke formaat, slanke profielen, kristalhelder en kleurecht glas.

 

Luxlight levert snel uit voorraad standaard platdakramen en op maat gemaakte producten die voldoen aan alle wettelijke eisen. Zo zijn bijvoorbeeld alle platdakramen van Luxlight inbraakwerend.

 

Platdakramen van Luxlight zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie en als uitbreiding bij binnenstedelijke vernieuwingsprojecten. Met onze opdrachtgevers maken we altijd heldere afspraken want het bouwproces mag niet worden verstoord. Bestek, tekeningen en details zijn beschikbaar en de montage van het onderhoudsarme platdakraam door eigen monteurs gebeurt vakkundig en efficiënt. Vanzelfsprekend geven we 10 jaar garantie op onze producten.

 

Op onze website www.luxlight.nl kun je meer informatie vinden en direct een offerte aanvragen.

 

Wie thuis het gróótste platdakraam en het meeste daglicht wil, neemt contact met op met Luxlight. Luxlight, méér daglicht, méér leefcomfort! www.luxlight.nl 040 2070124