Gemeenten
Thema's
Het Kop

Bierens Koeriers

Adres
Oude Kerkstraat 7a
Postcode
5525AT
Plaats
Duizel
Telefoon nr.
KVK nummer:
70678642
BTW nummer
NL858418605B01

Informatie

*Koerierdiensten en Snel-transport Regionaal Nationaal en door heel Europa*

Wij vervoeren graag uw goederen, of het gaat om een envelop, colli’s tot meerdere pallets, Als u betrouwbaarheid, snelheid en flexibiliteit op prijs stelt, bent u bij ons aan het juiste adres. Een personen auto, Bestelauto, Bestelbus, Bakwagen, of Vrachtwagen met laadklep. Kortom, wij hebben voor u een altijd een passende mogelijkheid!

  • Snelle service.
  • Persoonlijke aandacht.
  • Vakdiploma vervoer van goederen.
  • Certificeringen en vergunning aanwezig.
  • Originele passende vrachtbrieven op orde.
  • Nette fatsoenlijke chauffeurs.
  • Rijbewijs C – CE + Code 95.

 

 

Transporten 

Spoedkoerier / transport: Flexibiliteit & snelheid, dat is waar het ons om gaat.

Regionaal – Nationaal – Internationaal: van envelop colli’s tot meerder pallets, Personen auto, Bestelauto, Bestelbus, Bakwagen, Vrachtwagen met laadklep.

Bereikbaar 24/7: Rechtstreeks naar bestemming. Door indien nodig in de nachturen door te rijden kunnen wij bij langere afstanden snel op plaats van bestemming zijn.

On-board: Binnen enkele uren in het vliegtuig. Supersnel een pakket vertrouwelijk waar dan ook internationaal laten bezorgen?  Wij regelen alles voor onze klant, die draagt het over aan ons en wij regelen dat het op plaats van bestemming komt.

Geen Spoed:

De zending is voor de klant of leverancier niet altijd de grootst spoed. Is dat het geval dan kunnen wij uw goederen combineren met een ander transport, hierdoor zullen uw transport kosten ook een stuk lager uit vallen.

Hoe gaat dit te werk? Wij delen de kosten over meerdere transporten(klanten) die we combineren in 1 van onze wagens. Hierbij kan vooraf met u worden besproken binnen welke termijn uw goederen bij uw klant dienen te zijn.

Kortom,

Bierens koeriers heeft een uiteenlopend klantenbestand, variërend van particulieren tot midden- en klein bedrijven. Wij zijn gevestigd in gemeente Eersel, nabij de autosnelweg E34.  Tussen Eindhoven en Antwerpen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die uw goederen snel en met uiterste zorg op de plaats van bestemming bezorgt, of wilt u contact met ons?  

                      info@bierenskoeriers.nl

                                                       +31  644299830